Új partnerek a portfóliónkban

Féltucat oldal csatlakozott hozzánk áprilisban.

Örömmel köszöntjük a Natív Hirdetés Kft. partnerei között a Computerworld.hu (RU: 68 832, 2017. március, Gemius), a Gamestar.hu (RU: 198 457), a PCWorld.hu (RU: 232 065), a NoSalty.hu (RU: 1 379 046), a HRPortal.hu (RU: 315 582) és a Puliwood.hu oldalakat! Csatlakozásukkal erős B2B és B2C médiamárkák egyaránt érkeztek, és tech/kütyü, gaming, gasztronómia, film, valamint HR témákban erősítettünk.

Az új csatlakozók mellett partnereink már a 24.hu, az nlc.hu, a blikk.hu, a blikkruzs.hu, az rtl.hu, a player.hu, a lovasok.hu, a csakfoci,hu, a tipplap.hu, a starity.hu és a hotdog.hu.

Comments (1)

[…] Az új csatlakozók mellett partnereink már a 24.hu, az nlc.hu, a blikk.hu, a blikkruzs.hu, az rtl.hu, a player.hu, a lovasok.hu, a csakfoci,hu, a tipplap.hu, a starity.hu és a hotdog.hu. Áprilisban pedig a Computerworld.hu, a Gamestar.hu, a PCWorld.hu, a NoSalty.hu, a HRPortal.hu és a Puliwood.hu érkezésének örülhettünk. […]

Comments are closed.

Figyelem! A nativhirdetes.hu a Natív Hirdetés Kft régi oldala, az itt található információk egy része már aktualitását vesztette. A legfrissebb információkért látogasd meg az új oldalunkat a related.hu címen!