Jótékonysági naptárprojekthez csatlakoztunk

A Natív Hirdetés Kft. és a Strossle idén a My Budapest projektet támogatja.

A My Budapest a Budapest Bike Maffia projektje, és hosszú távon az a célja, hogy a társadalom peremén élőknek nyújtson támogatást, lehetőséget a társadalomba való visszatérésre. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakoztunk mi is.

A projekt keretében 100 hajléktalant kértek meg, hogy fotózzák le Budapestet a saját szemszögükből. A legjobbakat szakmai zsűri választotta ki, és ezeket kiállították. A látogatók a kiállított képekre szavazhattak, és a 12+1 legtöbb szavazatot kapott alkotás került be a My Budapest 2018-as naptárába.

A nyertes fotók készítői pénzjutalmat kaptak, a résztvevő művészeket pedig a naptárak eladásából is támogatják. A projekttel az anyagi segítségen túl igyekeznek bevonni a perifériára szorult embereket.

A naptárakat itt tudod megvásárolni, ha te is támogatnád a fenti célokat: https://bbmshop.shoprenter.hu/bike-maffia-naptar

(A leadkép forrása: Budapest Bike Maffia, Laglerphoto)

Figyelem! A nativhirdetes.hu a Natív Hirdetés Kft régi oldala, az itt található információk egy része már aktualitását vesztette. A legfrissebb információkért látogasd meg az új oldalunkat a related.hu címen!