A leggyorsabban növekvő startupok között a Strossle

Hat európai országban választották ki az öt legjobbat, közéjük került be partnerünk, a Strossle.

A Tech5 az Adyen és a The Next Web közös projektje, ennek keretében már negyedik éve választják ki a legígéretesebb startupokat. A top 5-be a leggyorsabban növekedő startupok kerültek be, amelyek a jövőre nézve is nagy potenciált hordoznak. Hat nagy piacot jártak körbe: Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Franciaország és Svédország.

A The Next Web bemutatta az egyes országok toplistáit. Legnagyobb örömünkre a svéd listán szerepel a Strossle, amely az ötödik helyre ért be. Az első helyezett a svéd piacon a Matsmart lett, amely hamarosan lejáró élelmiszerek kereskedelmével foglalkozik.

Az idei hat országgyőztes:

SpanyolországCornerJob
Egyesült Királyság: Deliveroo
Németország: Bragi
Hollandia: Tiqets
Franciaország: Misterfly
Svédország: Matsmart

Az, hogy ki lesz a legjobbak között a legjobb, május 18-án derül ki. Tavaly a Lesara elnevezésű német startup lett a befutó. Az e-kereskedelmi cég majdnem 8000 százalékos (!!!) növekedést ért el.

Figyelem! A nativhirdetes.hu a Natív Hirdetés Kft régi oldala, az itt található információk egy része már aktualitását vesztette. A legfrissebb információkért látogasd meg az új oldalunkat a related.hu címen!