Csatlakoztunk az IAB Europe TCF 2.0 szabványához

A |related| tartalomajánló és natív hirdetési rendszer kizárólagos partnereként októberben csatlakoztunk az IAB Europe által bevezetett keretrendszerhez.

 A TCF az IAB Europe által létrehozott, különféle technológiai specifikációkat és folyamatokat tartalmazó keretrendszer, amelynek a szervezet 2018-ban jelentette meg az első változatát, majd 2019-ben adta ki a jelenleg érvényes 2.0 verziót.

A TCF segítségével a weboldalak automatizáltan tudják kezelni a látogatóik adatkezelési preferenciát, egyben meg tudnak felelni a GDPR és az ePrivacy direktíva rendelkezéseinek is. A visszajelzések nyomán kialakított TCF 2.0 specifikusabb, nagyobb kontrollt nyújt a felhasználók és nagyobb rugalmasságot a piaci szereplők számára.

És hogy miért tartottuk fontosnak a csatlakozást? Erről Papp László üzletfejlesztési vezetőnk azt mondta: „Az IAB Hungary tagjaként, piacvezető natív tartalomajánló szolgáltatásként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy 100 százalékosan megfeleljünk az adatvédelmi törekvéseknek, ezért bevezettük a TCF 2.0 szabványt. Október elejétől a Natív Hirdetés Kft TCF 2.0 ellenőrzött státuszt kapott és megtalálható a vendorok között.”

Ha szeretnél többet tudni a témáról:

Az IAB Europe oldalán minden fontos információ megtalálható a TCF-hez kapcsolódóan: https://iabeurope.eu/transparency-consent-framework/

A csatlakozott vendorok listája: https://iabeurope.eu/vendor-list-tcf-v2-0/

Az IAB Hungary magyar nyelvű anyagai a témában: https://blog.iab.hu/cimke/tcf/

Ha szeretnél többet tudni rólunk:

A Natív Hirdetés Kft.-t 2016-ban alapítottuk, magyar tulajdonú startup vagyunk. Négy év alatt több mint 2000 kampányt menedzseltünk eddig, több mint 50 prémium kiadói partnerből álló natív hálózatunkon. Küldetésünk a hazai natív piac építése és fejlesztése, a tartalommarketing népszerűsítése.

A |related| tartalomajánló egy ingyenes szolgáltatás a kiadók és olvasóik számára. Segítségével a felhasználók könnyebben hozzáférnek a számukra releváns (akár szponzorált) tartalmakhoz, és így több időt töltenek el az oldalon.

Keress minket itt: https://nativhirdetes.hu/rolunk/

Figyelem! A nativhirdetes.hu a Natív Hirdetés Kft régi oldala, az itt található információk egy része már aktualitását vesztette. A legfrissebb információkért látogasd meg az új oldalunkat a related.hu címen!