A Strossle hivatalosan is a Legjobb Natív Reklámplatform

Tegnap este a Londonban megtartott Digiday Media Awards-on a Strossle ismét remekelt: a rangos eseményen első helyen szerepelt, és ezzel cégcsoportunk elnyerte a Legjobb Natív Reklámplatform díját.

A díjat Leo Heijbel, a Strossle marketingvezetője és Anna Holmquist, a Strossle svéd country managere vette át.

„Ez egy nagy elismerése az utóbbi két év stratégiai munkájának, ugyanis az elmúlt két évben a kiadói együttműködések szorosabbá tételén és a kontextuális megjelenések elterjesztésén és fejlesztésén dolgoztunk. A Strossle rendszere lehetővé teszi, hogy a kiadók megosszák egymással a látogatókat egy egyfajta csereprogram keretében – ezzel is erősítve egymást -, illetve közösen egyre jobb felhasználói elköteleződést építve. A rendszer ráadásul kontextuális célzást alkalmaz, ami szövegelemzésen és gépi tanuláson alapul, és ez abszolút a GDPR előírásainak megfelelő megjelenést biztosít” – nyilatkozta Leo Heijbel.

A nevezés tartalmazott egy esettanulmányt is, amit a Strossle a Zoznammal, Szlovákia egyik legnagyobb kiadójával közösen készített. A Zoznam 16 magazinnal és hírportállal rendelkezik, a kiadó 2017-ben kezdett dolgozni a Strossle-lel, hogy növelje a látogatottságát és a felhasználói elkötelezettséget. Az elért számok meglepőek voltak. A Strossle forgalom 95%-kal felülmúlta teljesítményben a Facebook forgalmat, a Google organikus forgalmat pedig 60%-kal. De még figyelemreméltóbb: a Strossle felhasználócsere-programból (Traffic Accelerator) származó forgalom teljesítménye 65%-kal verte a direkt forgalomét.

„Szeretnénk megköszönni Martin Mácnak, a Zoznam vezérigazgatójának, és Filip Kunának, a Strossle szlovák country managerének. Nagyon büszkék vagyunk, hogy olyan díjazottakkal állhatunk egy színpadon, mint a The Times, a VG, a Wall Street Journal, a National Geographic, a Spotify és a Siemens” – tette hozzá Anna Holmquist.

Ha te sem szeretnél lemaradni, és egy GDPR kompatibilis, brand safe és reklámblokkoló mentes megoldást keresel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Figyelem! A nativhirdetes.hu a Natív Hirdetés Kft régi oldala, az itt található információk egy része már aktualitását vesztette. A legfrissebb információkért látogasd meg az új oldalunkat a related.hu címen!